Termeni și condiții


Termeni si condiții

Bine Ați Venit la „StapaniDeBani.ro ©!  

„StapaniDeBani.ro © este un site care funcționează pe baza termenilor, condițiilor și regulilor de mai jos, pe care vă rugăm să le citiți cu atenție.

Cele de mai jos sunt menite să asigure o folosire sigură, corectă și benefică pentru utilizatori, autori și administratori deopotrivă. Prin prezența dvs pe acest site, vă exprimați acceptul explicit al respectării tuturor acestor termeni, condiții și reguli. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare din cele de mai jos, prezența dvs pe acest site nu este autorizată, iar administratorii acestui site își rezervă dreptul de a vă interzice accesul pe site.

Site-ul „StapaniDeBani.ro © (denumit în continuare „Site-ul” sau „„StapaniDeBani.ro ©”), invita orice utilizator interesat de conținutul acestuia, sa il utilizeze în conformitate cu condițiile de acces și utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atenție.

Utilizarea „StapaniDeBani.ro © respectiv înregistrarea ca „Utilizator” și accesarea unor produse si / sau servicii de pe „StapaniDeBani.ro © impune existenta capacitatii legale necesare pentru perfectarea unor raporturi contractuale. Dacă oricare dintre condițiile de mai jos nu este îndeplinită, trebuie să încetați imediat utilizarea siteului „StapaniDeBani.ro ©: inexistenta unor circumstanțe care afectează capacitatea legală a dvs, împlinirea vârstei de 18 ani, și acceptarea deplină a prevederilor din acest document = Contract.

Prezenta dvs pe site-ul „StapaniDeBani.ro © se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (Contractul) dintre parti.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricare din aceste prevederi ori de câte ori modificările legislative sau cele impuse de evoluția site-ului o vor impune, fara o notificare prealabila.

Termeni:

„„StapaniDeBani.ro ©” este un website care conține Marca Înregistrată „StapaniDeBani.ro © și drepturile patrimoniale de autor. Pe „StapaniDeBani.ro © persoanele fizice și juridice se pot înregistra în condițiile acceptării „Termenilor și Condițiilor”.

„StapaniDeBani.ro © oferă Utilizatorilor o interfața prin care aceștia pot accesa informații, servicii și produse.

Site: orice pagina, articol, parte componenta a site-ului „StapaniDeBani.ro ©

„Utilizator” înseamnă persoana care se înregistrează pe „StapaniDeBani.ro ©.ro, accepta Termenii și Condițiile și se înscrie prin formularul dedicat. Un utilizator care dorește achiziționarea unor servicii sau produse de pe „StapaniDeBani.ro ©.ro devine „Cumpărător”.

Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.

Vanzator: operatorul economic al site-ului www.„StapaniDeBani.ro ©.ro

„Produs ” înseamnă un bun care este disponibil pentru a fi achiziționat de către Utilizator pe site. Produsele sunt produse fizice (carti, DVD-uri) sau produse in format electronic (cursuri, ebooks, audiobooks).

„Serviciile” înseamnă serviciile disponibile pe site-ul „StapaniDeBani.ro ©.ro pentru a fi achiziționate de către Utilizator.


Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.


Contract: Totalitatea prevederilor din prezentele Termeni, conditii si reguli, intelese ca obligatoriu de urmat prin simpla accesare a acestui site


Contract: Comanda confirmata de catre Vanzator prin emiterea facturii fiscale. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale

Cod de Conduita

De fiecare data cand accesati site-ul „StapaniDeBani.ro © va exprimati acordul explicit si implicit de a va supune tuturor legilor, regulilor, termenilor si conditiilor legale si celor cateva specifice aceastui site. Printre altele, sub nicio forma nu veti putea sa:

Folositi site-ul pentru orice scop care contravine legii

Sa folositi site-ul de o maniera care sa aduca atingerii drepturilor intelectuale ale „StapaniDeBani.ro © sau unei terte parti.

Sa transmiteti orice continut despre oricare companie / firma / entitate juridica sau fizica ce nu este destinat publicului, in absenta unei autorizari ale acestora.

Sa transmiteti orice continut ilegal, fraudulos, defaimator, abuziv, obscen, de hărțuire, care lezeaza demnitatea oricarei terte parti, inclusiv din randul celorlalti utilizatori ai site-ului

Sa faceti afirmatii care sa implice sub oricare forma „StapaniDeBani.ro ©, fara autorizarea expresa prealabila si in forma scrisa a administratorilor „StapaniDeBani.ro ©.

Sa utilizați „StapaniDeBani.ro © pentru a trimite spam, junk mail, mesaje în lanț, scheme piramidale, sau orice alte mesaje nesolicitate, comerciale sau necomerciale

Publicați, afișați, transmiteți, distribuiți, difuzați sau în oricare alt mod, luari de pozitie, afirmatii, materiale sau informații care ar putea incita la discriminare, ură sau violență față de orice persoană sau un grup, pe indiferent ce criterii (rasă, religie, handicap, naționalitate etc.)

Perturbați, lezati, amenințați, abuzați, sau să încălcați în orice mod drepturile legale ale altor persoane

Utilizați orice informații sau materiale în orice manieră care încalcă un drept de autor, brevet, marcă comercială sau alt drept de proprietate ale oricărei persoane

Să răspândiți fișiere care conțin viruși, viermi, troieni  date corupte orice care pot afecta funcționarea calculatorului sau a proprietății altuia

Colectați sau stocați informații personale despre alte persoane, inclusiv date de contact

Faceți reclamă sau să oferiți cumpărarea sau vinderea de produse sau servicii în orice scop, inclusiv comercial, cu excepția cazului în care mijlocul de comunicare pus la dispoziție de site permite în mod specific astfel de comunicări și numai în urma unui acord explicit scris al „StapaniDeBani.ro ©

Vă prezentați ca având o alta identitate în scopul de a înșela ori induce în eroare alte persoane

Afișați, transmiteți, publicați, distribuiți sau să difuzați materiale sau informații pe care nu aveți dreptul de a le transmite potrivit legii sau unui contract ori unei relații contractuale.

Orice încălcare a acestor limitări poate duce la blocarea accesului la „StapaniDeBani.ro © a utilizatorului și/sau la suspendarea contului de utilizator, precum și, după caz, la sesizarea organelor în drept pentru aplicarea sancțiunilor legale.

Toate materialele prezentate pe site-ul „StapaniDeBani.ro © sunt exclusiv de natura informatii generale. In niciun caz materialele nu vor fi interpretate ca fiind consiliere investitionala, taxe si impozite, manageriala, contabila sau de oricare alta natura.

„StapaniDeBani.ro © nu isi aroga in niciun fel beneficiile pe care le veti putea avea urmand ideile din paginile site-ului „StapaniDeBani.ro ©.

In mod egal, site-ul „StapaniDeBani.ro ©, administratorii sau colaboratorii nostri nu vor putea fi facuti responsabili de niciun fel de efect al unei anume investitii sau actiuni care ar putea urma informarii dvs din paginile site-ului. Folosirea site-ului „StapaniDeBani.ro © o faceti exclusiv pe baza faptului ca luati propriile decizii financiare si ca sunteti singurul atat beneficiar cat si raspunzator de informarea dvs investitionala si luarea deciziilor financiare personale.

Unele pagini sau postari ale administratorilor, colaboratorilor, autorilor sau altor utilizatori pot contine legaturi catre alte site-uri sau resurse oriunde in lume. Toate informatiile pe care le veti accesa astfel se circumscriu in exact aceleasi scopuri de informare si educare. Prin urmare ati luat la cunostinta si acceptati ca nu vom putea fi facuti raspunzatori in nici un fel de nici o consecinta sau pretins a fi consecinta a actiunii dvs in urma expunerii sau interactiunii dvs cu oricare continut, reclama, produse, servicii, informatii orice altceva fara limitare, de pe aceste site-uri.

Toate informatiile din site-ul „StapaniDeBani.ro © au exclusiv scopuri de informare si educare, si nu vor putea fi, in nicio interpretare, sugestii de investitie. Strategiile, tehnicile, metodele, exemplificarile, enumerarile de posibilitati de investitie, reclamele tertilor sau oricare alt aspect intalnit in oricare pagina din site-ul „StapaniDeBani.ro ©, in produsele fizice sau electronice marca „StapaniDeBani.ro ©, in serviciile furnizate de „StapaniDeBani.ro © nu vor putea fi interpretate ca recomandari de investitie. Prin folosirea acestui site, si achizitionarea de produse si servicii va asumati ceea ce numim aici „Lege a Banilor Tai” si anume faptul ca Finantele Personale sunt …Personale, aceasta insemnand implicit ca orice decizie de investitie trebuie sa se bazeze exclusiv pe evaluarea propriilor conditii financiare in care va aflati, a propriilor obiective financiare, a celor de lichiditate financiara personala (flux de bani), a propriei tolerante la risc si de propria interpretare a evolutiei pietelor si a oricaror alte conditii personale pe care insistam sa le luati in considerare. Toate acestea fiind proprii, personale, pe cale de consecinta, va asumati explicit si implicit, ca si meritele dar si responsabilitatea propriilor actiuni de investitii, va apartin in exclusivitate.  

Orice forma de material, postare etc pe care o transmiteti site-ului „StapaniDeBani.ro © va fi redistribuit si va aparea in clar si celorlati utilizatori, adica in spatiu public. Prin trimiterea si transmiterea de catre dvs a acestor materiale, in oricare forma ar fi ele – sugestii, idei, note, desene, concepte, informatii, articole, postari, advertoriale, sau oricare alte materiale – ne asigurati si certificati ca ne cedati in mod perpetuu, irevocabil, universal toate drepturile privind aceste materiale, fara nicio cerinta de a fi remunerati, pe care ati putea-o avea asupra consecintelor aparitiei lor in site-ul „StapaniDeBani.ro © care publica, distribuie, redistribuie, analizeaza, comenteaza, foloseste dupa cum crede de cuviinta, aceste materiale. Intelegeti si aprobati implicit si explicit ca prin simpla accesare a acestui site si folosirea lui de catre dvs nu s-a creat nici un fel de relatie contractuala sau de oricare alta natura intre dvs si „StapaniDeBani.ro ©, administratori, colaboratori, alti utilizatori.

Sarcina stabilirii situatiei daca orice fel de material pe care il trimiteti este sau nu protejat de drepturi de autor va revine in totalitate.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului „StapaniDeBani.ro © este proprietatea „StapaniDeBani.ro © / vanzatorului, care este el insusi marca inregistrata. Continutul se refera, fara a se limita la, text, imagini grafice (cu exceptia celor inserate care apartin domeniului public – Creative Commons) video sau audio, tabele, infografice, date, logo-uri, programe, calculatoare online, elemente de grafica web, scripturi si alte date. Tot acest continut este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea (insemnand, fara a ne limita la acestea copierea, publicarea, descărcarea, transmiterea, vinderea, utilizarea, intermedierea sau înstrăinarea)  unor elemente ,din cele mai sus mentionate, fara acordul scris al „StapaniDeBani.ro © / Vanzatorului se pedepseste conform legilor in vigoare.

Puteti accesa intregul continut din site-ul „StapaniDeBani.ro © pentru propria informare si uz personal. Sunteti insa de acord explicit ca, prin accesarea site-ului „StapaniDeBani.ro ©  NU veti putea publica, difuza in indiferent care media, distribui, vinde, continut „StapaniDeBani.ro © fara aprobarea scrisa prealabila a administratorilor „StapaniDeBani.ro ©.

Totusi puteti face trimitere (link catre sursa) citand sursa, la oricare pagina, articol din cuprinsul site-ului „StapaniDeBani.ro ©. De asemenea este permisa citarea de idei, aspecte, concepte din postarile, paginile „StapaniDeBani.ro © cu respectarea stricta a mentiunii sursei, fara sa fie necesara solicitarea unei aprobari prealabile.

Responsabilitati privind comentariile si review-urile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul „StapaniDeBani.ro ©  au posibilitatea de a lasa comentarii si/ sau review-uri care vor fii publicate pe site.

Ne rezervam dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, defaimator, amenintator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, texte vizand diverse campanii de promovare, care incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

„StapaniDeBani.ro ©, administratorii, colaboratorii „StapaniDeBani.ro © nu vor fi raspunzatori si nici nu vor putea fii obligati sa plateasca despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin publicarea unor astfel de texte.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, si este direct responsabil pentru textele publicate.

„StapaniDeBani.ro © poate colecta de la dvs date cu caracter personal dar numai cu acordul dvs si / sau daca ni le furnizati voluntar, de exemplu prin formularul de inregistrare sau diferite chestionare din diferitele sectiuni ale site-ului.

„StapaniDeBani.ro © nu va vinde, schimba sau inchiria datele dvs catre terti. Niciodata!

Metode de expediere.

Produsele fizice se expediaza prin cele mai eficiente metode posibile la momentul respectiv. Eficienta fiind un concept la care tinem foarte mult in devenirea ca Stapani De Bani, vom evita orice mod de expediere in care costul operatiuniii in sine devine apropiat de costul produsului respectiv. Insa, la cerere, prin achitarea de taxe suplimentare, produsele fizice pot fi expediate prin curier, la nivel national sau international.

Produsele electronice se expediaza, dupa caz, prin cod de acces la platforma indicata, respectiv descarcare

Metode de plata.

Plata se face, de regula,  anticipat in contul indicat in paginile fiecarui produs / serviciu in parte. In cazurile menționate distinct se face și ramburs la primirea coletului. In cazul platii de tip ramburs va rugam sa nu faceti comanda pana cand nu aveti rezervati banii necesari. Va rugam sa apreciati ca pe paginile site-ului primiti multa informatie de valoare care va ajuta pe drumul devenirii dvs financiare personale la modul gratuit pentru dvs. Pentru tot ce inseamna „StapaniDeBani.ro ©, insa implica felurite costuri. Ca urmare va rugam sa demonstrati nivelul de Stapan de Bani prin a nu ne obliga sa cheltuim suplimentar bani, timp si logistica pentru gestionarea de colete neridicate. Prin lansarea unei comenzi pe care nu o ridicati va declarati explicit intelegerea deplina ca veti aparea cu datele dvs in Baza Nationala formata de asociatia magazinelor online „ClientiNeseriosi.ro”, ca si pe pagina special creata in „StapaniDeBani.ro ©. In cazul in care deja figurati in aceasta baza de date, ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda de la dvs cu exceptia celei in care platiti anticipat. Va multumim!

Declinarea responsabilitatii.

In cazul in care produsele nu se pot livra, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de Vanzator, dar nu si alte despagubiri. Valoarea maxima a obligatiilor Vanzator fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Vanzator de la acest client.

Site-ul „StapaniDeBani.ro ©  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Rareori, acestea pot contine inadvertente punctuale: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Prin accesarea, folosirea, vizitarea site-ului „StapaniDeBani.ro ©, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri pe adresele prezente in site, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la „StapaniDeBani.ro © in modalitate electronica, incluzand si Politica de returnare si garantie

Renuntarea la cumparare

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.“

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului / serviciului se va face in cel mult 14 zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, vom solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Intotdeauna costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre client.

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Aceste clauze se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014

Responsabilitati privind legaturi externe, server, browser

„StapaniDeBani.ro © nu declară și nu oferă nicio garanție privind niciun aspect asupra căruia nu are influență. Astfel Site-ul „StapaniDeBani.ro © este gazduit de serverele unei terte firme. Ca urmare nu putem fi raspunzatori pentru erorile aparute pe site din cauza serverului care il gazduieste sau diferitelor tipuri de browsere folosite pentru navigarea pe site-ul „StapaniDeBani.ro ©. De asemenea prin prezenta dvs pe site-ul „StapaniDeBani.ro © va exprimati acordul expres ca nu putem sa raspundem  pentru eventualele erori, deteriorari, pierderi de date, continut sau natura site-urilor externe accesate prin intermediul „StapaniDeBani.ro © .

Vanzatorul si site-ul „StapaniDeBani.ro ©  nu vor putea fi facuti responsabili si nici nu garanteaza explicit sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului și deci nu vor fi facuti responsabili pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

Vanzatorul nu garanteaza  disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse intarzie sa fie livrate de editura sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, erori informative etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de vanzator, dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor vanzatorului fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de la respectivul client.

DECLINAREA ȘI LIMITAREA RĂSPUNDERII

„StapaniDeBani.ro © inclusiv orice colaborator sau administrator al acestuia, nu vor fi răspunzători pentru nici o pierdere directă, indirectă sau aferentă și pentru nici un fel de prejudicii decurgând din sau în legătura cu utilizarea „StapaniDeBani.ro ©.

DESPĂGUBIRI

Prin utilizarea „StapaniDeBani.ro © utilizatorul își exprima acordul să despăgubească și să exonereze de răspundere „StapaniDeBani.ro ©, inclusiv orice angajat, sau administrator al lor, în legătura cu orice încălcare a acestor termeni si conditii pe care Utilizatorul le săvârșește, ca și în legătură cu orice pretenție sau cerere împotriva „StapaniDeBani.ro ©, inclusiv a angajaților, sau administratorilor acestuia făcută de către o terță parte și care decurge din încălcarea angajamentelor luate de către Utilizator.

LITIGII

Orice neintelegere, litigiu de orice natura aparut intre clienti si „StapaniDeBani.ro © va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care aveti o reclamatie sau nelamurire, va stam la dispozitie prin oricare din formele de contact ale site-ului.

Acest Contract va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legile din Romania, iar orice dispute sau litigii dintre părți în legătura cu acesta vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente din Sectorul 4, București, Romania.