Curs GRATUIT

StapaniDeBani: “LEGILE BANILOR”

Solutiile CONCRETE ale oamenilor obisnuiti, inclusiv angajati, in gestionarea propriilor bani prin care, indiferent de nivelul veniturilor, au ajuns la rezultate uimitoare ale finantelor personale!

(Doar lucruri concrete, deci fără “Mareste zona de confort”, “Da mai multa valoare” sau “Legea Atractiei”)

Bucuresti Miercuri 1Iunie ora 18,00

Hotel CISMIGIU Str Cutare nr 1000

Numar Locuri limitat! 

CE CASTIGI DACA PARTICIPI

 

– Vei deveni StapanDeBani ( nivelul venitului nu este o conditie…)

 

– Vei stii sa obtii maxim din banii tai chiar daca acum nu stii cum sa faci asta concret.

 

– Vei putea scapa de situatiiile tensionate stresante si agitate de la job, din cuplu si chiar de sanatate cauzate de problemele financiare.

 

– Vei afla cum oameni obisnuiti – StapaniDeBani – reusesc sa isi mareasca in continuu averea neta chiar daca nu castiga la bursa. 

 

– Vei stii cum sa modifici starea actuala in care doar indeplinesti fisa postului jobului tau pentru bani, in a scrie TU fisa postului pentru banii tai astfel incat sa-ti aduca EI alti bani! Fara sa-ti dai demisia de la jobul care iti place sau care iti da siguranta!

 

– Ti s-a spus ca pentru a avea mai multi bani trebuie sa dai / creezi mai multa valoare si simti ca asta ar insemna o extenuare fizica si psihica pe care nu o poti lua in considerare. Vei afla ca StapaniiDeBani au o alta solutie!

 

– Vei stii ce ai de facut astfel incat banii tai, indiferent de nivelul lor actual, sa fie in principal o parghie, un set de unelte pentru obiectivele tale financiare.

 

CE PIERZI DACA NU PARTICIPI

 

– PIERZI BANI: Vei ramane blocat in vechea paradigma a banilor potrivit careia despre bani inseamna a-i munci / castiga. Si atat!

 

– PIERZI TIMP: Vei munci in continuare si mereu pentru bani.

 

– PIERZI OPORTUNITATI: Te vei intreba mereu “dar astia cum au reusit, ca parca aveau mai putini bani decat noi!”

CE VEI  AFLA IN CURS

 

– De ce nivelul venitului NU este elementul primordial in determinarea situatiei financiare personale. Sau altfel spus cum poti avea o situatie financiara personala prospera chiar daca NU ai un venit mare.

 

– De ce principiul “Pune deoparte 10% din tot ce castigi” nu te ajuta in finantele personale, si ce varianta a acestui principiu aplica StapaniiDeBani

 

– De ce solutia pentru mai multi bani, venind dinspre cursurile de dezvoltare personala ”Da mai multa valoare!” nu da rezultatele asteptate.

 

– Care este formula banilor (da, exista asa ceva!) pe care o aplica StapaniiDeBani.

 

– Cum masoara StapaniiDeBani bunastarea. Sau de ce bunastarea NU se masoara neaparat in bani!

 

– De ce se enerveaza StapaniiDeBani cand aud ca definitia investitiei inseamna a cumpara un activ care sa-ti aduca in timp, eventual, beneficii mai mari decat valoarea investitiei. Da, vei afla ca exista si investitii in care NU TREBUIE sa cumperi nimic. Si care sunt sigure, nu depind de altii…

 

– Cum isi gasesc motivatia StapaniiDeBani (ei bine, motivatia lor principala nu o constituie…banii!).

 

– De ce StapaniiDeBani zambesc cand aud expresia “Plateste-te mai intai pe tine insuti” si cum aplica ei concret acest principiu!

 

– Care este principalul factor de risc pe care StapaniiDeBani nu sunt dispusi sa si-l asume in nici un caz si niciodata (nu este deloc ceea ce crezi!)

 

Si multe altele. Pe parcursul celor aproximativ 3 ore vei primi informatii validate in 12 ani de experienta in domeniul finantelor personale. Iti garantez ca vei auzi si principii foarte putin cunoscute la noi pentru ca provin DIRECT de la mentorii – practicieni, ale caror idei sunt extrem de putin stiute in spatiul public dar care i-au condus la situatii financiare uluitoare!

ACEST CURS ESTE PENTRU TINE DACA:

 

-Vrei sa stii cine sunt StapaniiDeBani! Sunt ei supraoameni, cu talente pe care tu nu le vei avea niciodata? Sau isi sacrifica viata de familie? (N-am sa-ti insult inteligenta, raspunsul negativ il intuiesti, desigur!).

 

-Stii de la scoala ca banii sunt un mijloc de cumparare de bunuri si servicii iar de la cursuri ca banii sunt energie, dar definitiile astea nu te ajuta deloc concret pentru a-ti echilibra finantele personale.

 

-Vrei sa afli concret ce inseamna sa iti maresti zona de confort, dincolo de sintagma in sine, pentru a-ti imbunatati situatia financiara personala.

 

-Ti s-a spus, media a promovat si tu ti-ai insusit ca pentru a fi StapaniDeBani trebuie sa excelezi in ceva. Pentru a te ajuta in avans am sa-ti spun ca oameni ca pompieri, invatatori, liberi profesionisti sau proprietari de microafaceri devin independenti financiar si chiar reusesc sa devina milionari in decursul unei singure vieti si pornind de la zero, conform situatiilor oficiale.